HTML

Pénzkeresés a neten!

A blog az internetes pénzkereséssel foglalkozik. A PTC (Paid to click) oldalakkal anyagi befektetés nélkül is lehet pénzt szerezni. Referralok, SCAM oldalak, tippek, hirdetési lehetőségek, és minden további, ami a PTC oldalakkal összefügg.

Kifizetési bizonylatok

2010.03.12. - Neobux
kép megtekintése

2010.02.07. - Neobux
kép megtekintése

Chat

Partnerek, egyebek

Pénzkeresés.net

PTC okosan

pénzkeresés internet

Elektromos cigaretta





számláló


kapcsolat:
e-mail: zerfes@gmail.com

MSN: zerfes@windowslive.com

2010.01.12. 14:22 zerfes

SCAM (csaló) lista

Manapság sok PTC oldal csaló, angolul SCAM. Vagy direkt ilyen céllal indultak, vagy a későbbiekben anyagi okok miatt azzá váltak (elfogyott a pénzük). Ezért fontos, hogy mielőtt újabb oldalakra regisztrálsz, nézd meg a csaló listát, valamint ezek után érdemes megnézni az adott PTC oldalon a ToS nevezetű részt, ahol a legfontosabb információkat közlik az adott PTC-ről. Ha egy PTC oldalon a standard klikk értéke 1 centnél több, az már gyanús, mivel a PTC oldalak pénze a feladott hirdetések árából folyik be, így 1 cent/standard klikk felett elég kétséges az oldal hitelessége. Ezek után érdemes megnézni az adott PTC oldalon, hogy van-e fórum. Manapság szinte minden ilyen témájú oldalnak van fórum része, ez amúgy a PTC oldalnak is érdeke. A fórumon tanácsos megnézni, hogy vannak-e friss kifizetési bizonylatok. Jó hír kezdő kattolóknak, hogy ma sok PTC oldal fórumán van magyar rész is, ahol könnyen véleményt lehet cserélni más magyar tagokkal.

SCAM lista

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://internetespenzszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr381520232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikeyy1212 2010.12.07. 17:19:07

Üdv! Tudom,hogy sok embernek pénzre van szüksége, de nem talál munkát vagy több időt szeretne a családjával és barátaival tölteni vagy netán egy kiegészítő jövedelemre lenne szüksége! Ha te is ezek közé tartozol olvassad végig az ajánlatom! Nagyon sok internetes otthonról végezhető munkát leteszteltem a szponzoraimmal talán pár darab volt ,ami elég szép jövedelmet hozott, és most bemutatok neked 1-et! 2,5$ kezdést kell belefektettned a mátrixodba és hatalmas jövedelemre tehetsz szert! Minden ciklusban fizetnek és max 24 óra a fizetési idő!
Tudom mit érzel most! -úgysem fizet,átvágás, nem pazarlok erre időt- megnyugtatlak én is ezt éreztem ,de ez megváltozott miután kipróbáltam! Gondolj bele akár el sem kell menned dolgozni, akár több ideig lehetsz a családoddal! A befektetni kívánt 2,5$ szerintem nagyon jó ajánlat,hogy megértsük ezt az egészet! "próba szerencse" ,de ez biztos szerencse!
Ha érdekel és kérsz bővebb tájékoztatót írj egy emailt: Jomark12@gmail.com
süti beállítások módosítása